Reklam outsiders tv programmet min blogg

tv program om mig och min blogg.

I onsdags den 11:e December sändes hela programmet i Finland och därför har många finnar skrivit till mig på både svenska och engelska. De har då sökt på mitt namn och hamnat i min blogg. I min blogg finns mina uppgifter för den som vill ha kontakt med mig. Jag har nu många besökare från Finland som följer mig. Fick höra av tv5 att programmet kommer att sändas även i Danmark och Norge 2014. Det finns folk som driver blogg i dessa länder, men i Sverige finns flest folk som driver blogg. Har man en blogg blir man inflytelsesrik enligt media och därför ville de göra ett program. Jag fick besvara många frågor om varför jag bloggar och vilken kontakt jag har med folk som läser min blogg.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *