VECKOMAGASINET & andra sponsorer

Nedan ser ni min mode blogg logga bland andra sponsorer för Musikhjälpen i Uppsala.

Musikhjälpen sätts i gång från olika städer och i Uppsala har man satsat hårt på detta i år. Bara en dag kvar och sedan smäller det med uppträdanden från både Linus Brag och artister från Idol.

musikhjälpen
Sponsorer bl.a LUSH och Silver & Sånt samt min blogg
isabella löwengrip blondinbella
Mode Blogg veckomagasinet som sponsor

För ditt inträde på 50kr som går oavkortat till Musikhjälpen kan du ta del av priser och goodiebags för över 14.000kr!!

Då har man inte räknat in all mat som är sponsrat från olika företag runt om i Uppsala. Kostnad att komma in kostar ynka 50 kr och ni kommer ut rikare därifrån.

Musikhjälpen är den svenska versionen av radio- och TV-formatet Serious Request, som har sänts årligen veckan före jul sedan år 2008. Ursprungsprogrammet Serious Request skapades år 2004 av den nederländska radiostationen 3FM. Syftet med Musikhjälpen är att samla in pengar till ett projekt. Detta genomförs genom att tre programledare stängs in i ett hus, kallat “glasburen”, i sex dygn utan fast föda. Under tiden sänder de radio och TV 24 timmar om dygnet hela perioden, samtidigt som lyssnarna och tittarna kan önska låtar mot att de skänker pengar. Förutom i Sverige och Nederländerna har formatet även sänts i Belgien, Kenya, Schweiz och Sydkorea.

2 tankar om “VECKOMAGASINET & andra sponsorer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *