mediumet Anna Åkerbloms händer blev osynliga 11:e november (blogg bilder)

Anna Åkerblom är medium och föreläsare om attraktionslagen och jag som mode bloggare närvarade på hennes änglahealing.

Vid hög medialitet kan du bli osynlig

Anna Åkerblom berättade om en pojke som kunde bli osynlig för att han var så medial. Detsamma har hänt Anna själv då hennes händer blev osynlig just den 11/11 i år.

Anna är trance medium vilket innebär att ängeln Maja (liten ängel från Plejaderna) kan använda hennes kropp “hus” för att kommunicera med oss. Jag ställde en privatfråga och fick till svar att jag skulle vända mig till någon jag känner som heter något i form av Marina och jag vet exakt vem det är hon talar om.

Vi föds med våra skyddsänglar som följer oss tills vi dör.

Utomjordingar som finns i Plejaderna

Det Pledianska folket sägs vara mycket spirituellt bundna och sägs vara släkt med människan på jorden. Det sägs också att de är det enda folkslaget människan här på jorden kan lita på.  De sägs ha erbjudit de ledande människorna på jorden hjälp med de utomjordiska raser som kommer till jorden men blev avvisade och har sedan dess dragit sig tillbaka och hållit sig på avstånd. Denna ras sägs vara förfäderna till människan här på jorden.

Ett svar på ”mediumet Anna Åkerbloms händer blev osynliga 11:e november (blogg bilder)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *