Modebloggare i Uppsala ska på healingträff med änglar och guider

I dag efter jobbet ska jag som modebloggare i Uppsala direkt till Drabantens lokaler för Healingträff med änglar och gudier.

Den som håller i healingträffen med änglar och guider är mediumet Anna Åkerblom. Hon hamnar i trans och genom henne talar en ängel med oss. Enligt Anna Åkerblom har änglar barnslig röst. Detta innbär då att Anna Åkerblom hamnar i trance och får då en barnslig röst som tillhör en ängel. Även om jag är en business och modebloggare från Uppsala så har jag ett genuint intresse för det andliga.

Vi börjar med en  healingövning och meditation,
sedan låter vi änglar  och guider leda oss.
Jag kommer lägga upp bilder på bloggen i kväll och berätta mer i bloggen om mina upplevelser.

2 svar på ”Modebloggare i Uppsala ska på healingträff med änglar och guider”

 1. Varje möte med änglar och andliga guider är spännande. Tänk om fler människor kunde ta tills sig änglars närvaro, kärlek och hjälpsamhet så skulle livet på jorden vara så mycket bättre för oss alla. Jag ser det som en ära att få vara transmedium och låta dem förmedla sin kärlek, visdom och healing.
  Vi träffas kl. 19.30, 250 kr inkl. fika.
  Det är viktigt att du anmäler dig!
  Anna Åkerblom
  0705-73 21 53
  [email protected]

  1. Nu se jag att Anne har skrivit att änglar har barnslig röst enligt mig.
   Det finns många olika slags änglar, stora och små. Ärkeänglar har en speciell energi som gör att de kan var överallt samtidigt. De har inte barnslig röst.
   Det är endast min “portvaktsängel” som har barnslig röst. Jag har frågat varför och hon svarar att jag har sådan här röst, för jag är en liten ängel.
   Jag tänker mig att det märks tydligt att jag inte längre är “hemma” och att det är en annan entitet som pratar genom mig, vilket är viktigt.
   Några gånger har änglar och guider som kan var mycket skojfriska kallat mig för radiohuset.
   Det är alltid min portvaktsängel som börjar och avslutar alla möten med andra änglar och guider.
   De kommer för att skapa glädje, då de menar att en glad människa är en frisk människa.
   De kommer för att hjälpa oss att heala jordens vatten, för ett rent vattten är en nödvändighet för jordens och mänsklighetens överlevnad.
   De kommer för att lära oss att våra tankar och framförallt våra känslor är skapande och styr alla händleser i vårt liv. Vi har 100% ansvar för vårt eget liv.
   De kommer för att lära oss att allt är energi.
   Allt du ser och inte ser är energi och vibrerar på sin egen frekvens precis som när radio P3 sänder en våglängd, frekvens som vi kan höra på radio.
   Det finns en beskrivning av hur energin fungerar och den kallas Attraktionslagen.
   Planeten jorden styrs av den energin.
   Du får/har det du pratar om även om du säger att du inte vill ha det. Så prata bara om det du Vill ha inte det du inte Vill ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *