I kväll gäller det birger Jarl för event som f.d bloggaren Robin Fröström (Robinday23) ordnar

Jag ser på gästlistan att flera kända personer kommer att komma bl.a bloggkändisar från Stockholm. Det finns gäster som driver blogg så finns det även gäster som driver företag.

Gaybloggen Amir Akrouti har bloggat sedan han var 15 år gammal.

DennisM har tillsammans med andra börjat designa eget mode. När jag läste DennisM blogg trodde jag att han var från Uppsala.

Paow som är med i Paradise Hotell som en av mina barndoms vänner också har deltagit i. Hennes blogg är unik.

Mikaela Roxenmo som bloggar för systrarna Graaf och driver en blogg om mode.

Färgsprakande festivalband ges vid entrén som ger dig välkomstdrinkar, goodiebags, tillträde till vip-barerna, smått att äta och inträde till området som är full av spännande happenings av den vildaste fantasin.

Min gäst för denna kväll är Elizabeth Ahlén som är make-up artist och kommer att styla mig från topp till tå inför detta event där många som driver blogg närvarar. Elizabeth driver också blogg om skönhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *