Författarträff med Johan Egerkrans, Paul Leander Engström & Camilla Grebe, Jessica Frej & Maria Blohm

I dag har jag med min mode & entreprenör blogg haft författarträff med Johan Egerkrans, Paul Leander Engström & Camilla Grebe, Jessica Frej & Maria Blom

Camilla Grebe  har tillsammans med sin syster Åsa Träff skrivit boken mannen utan hjärta. Mannen utan hjärta är den fjärde fristående romanen i den kritikerrosade serien om psykologen Siri Bergman av systrarna Grebe & Träff.

Camilla Grebe och Paul Leander Engström har skrivit boken Dirigenten från Sankt Petersburg. Som handlar om Kampen om de riktigt stora pengarna.

Dirigenten från Sankt Petersburg är en fängslande thriller och en unikt initierad skildring av Ryssland i början av 2000-talet, då de största rikedomarna i modern tid skapades inom loppet av några år. Dirigenten från Sankt Petersburg är första delen i den planerade trilogin Moskva Noir.

Paul leander tog bilder av mig för sin hemsida som jag inte kunde hitta på nätet. Om Paul läser detta får du gärna maila mig på annevonporat@live.se

Baka nytt bröd baka gott utan gluten av Jessica Frej & Maria Blohm

Är det inte riktigt sött hur författarna Jessica Frej & Maria Blohm till boken baka nytt bröd baka gott utan gluten, hade förkläden på sig. De var sockersöta i sina förkläden så otroligt orginellt gjort av dem. Jag dubbar dessa tjejer till ladies of royal bakery och det är en titel de får bära med sig livet ut för sina söta förkläden.

Johan Egerkrans har skrivit boken Nordiska väsen. Jag frågade honom om han kunde se dessa väsen eftersom han hade skrivit om väsen? Han berättade att han hade blivit inspirerad av John Bauer. Jag tror ändå att han har en viss kontakt med väsen undermedvetet.

Hur får man kontakt med andra sidan?

Många människor vet inte om att väsen vill ha en kontakt och deras sätt är att skicka bilder till dig som du själv inte har skapat själv. Du kan skilja på bilder som är dina egna och bilder som kommer från andevärlden. Bilder som kommer från andevärlden dyker plötsligt upp och försvinner lika snabbt. Bilder du själv tänker formar du själv och de stannar längre.

Nedan ser ni Johan Egerkrans måla sina bilder som han använder sig av i boken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *