Swedish Royal Medias PR-byrå Agency skickar boken om Drottning Silvia som en gåva till mig

Swedish Royal Medias PR-byrå Agency jobbar med att marknadsföra Drottning Silvias bok. Drottningen fyller ju 70 år i år och därför har Roger Lundgren skrivit en jubileumsbok om henne

Jag missade mötet med författaren och fotografen bakom boken i lördags på Odd Fellow, Rojalistföreningen. För att jag önskade mig boken så innerligt så hörde universum mig enligt attraktionslagen och nu skickas boken till mig.

Jag är medlem i rojalistföreningen och brukar fota för vår tidning Rojalisten och därför är jag med på event med kungfamiljen. Nedan bilder är från i somras då Allmänna sången fyllde 50 år med Kronprinsessan Victoria som beskyddarinna. Jag fick sitta på första raden och bakom mig satt säpovakterna.

Det är min vattenflaska ni ser på stolen!

Jag var även med när kungen och Drottningen kom till Uppsala tillsammans med Turkiets Abdulla Gul och fick möjligheter att ta bilder för tidningen rojalisten. Utdrag ur tidningen Rojalisten 2013.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *