Hos Åsa på skincare i Uppsala för återbesök av botox, juvederm och restylane

Jag har åter varit hos Åsa på skincare för återbesök av botox i mina käken. Jag kommer att besöka Åsa igen för andra ärenden då man helt enkelt blir beroende av skincare & Botox.

Det gör inte ont att få Boxot, men jag är ändå nervös varje gång sprutan sticker i huden. Åsa behandlar även med fillers som restylane och juvederm.

Jag hade fortfarande spända käken så därför fick jag en omgång Botox till för att sluta spänna mina käken. Jag har tydligen starka käken som inte vill ge sig.

Alla fotografier är tagna av Emma MC. Efter botox besöket hos Åsa på Skincare Uppsala åt jag och Emma MC galetter och innehåller bovetemjöl på Crépreri Lemoni, som ligger i samma gård som Skincare Uppsala.

Jag fick veta att smeten innehöll salt, sirap, vatten och glutenfri mjöl av något slag jag nu inte minns namnet på. Kanske minns Emma MC vad det var för mjölsort och kan lämna en kommentar angåendet det?

3 svar på ”Hos Åsa på skincare i Uppsala för återbesök av botox, juvederm och restylane”

  1. Sen så heter det en käke flera käkar. I bestämd form blir det käken och käkarna. Du spänner dina käkar och får därför botox i käkarna. Är det ingen omkring dig som vågar påpeka när du skriver helt uppåt väggarna?

    1. Hej Anna Wintour du använder dig av mitt gammla bloggnamn så jag förmodar att du känner mig sedan förut. Jag är dyslektier så all korrigering av mina stavfel är välkommet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *