Botox på Skincare Uppsala hela dagen

Först ska jag på besök hos Skincare Uppsala för jag ska fylla på med Botox.

Efter skönhetsbehandlingen hos Åsa på Skincare ska jag möta upp vännen Emma för att vi ska luncha tillsammans och uppdatera varandra om olika skönhetsbehandlingar. Sedan mot kvällen är jag på event för Skincare som samarbetar kvällen med Estetica. Det bekväma är att det ligger ett stenkast från där jag bor. Till detta event tar jag med en väninna som ska konsultera med Åsa om behandlingar.

Hushållsnäratjänster med slökokaren

Jag kan vara borta hur länge som helst eftersom min slökokare hemma gör i ordning ankan utan att jag behöver vara hemma och vakta den. Slökokaren fick jag i gåva av Ulf Wagners Pop-up kitchen. Jag sätter på timern kl 07.00 så att den blir färdig kl 21.00 på kvällen. Känns som att ha hushållsnära tjänster med denna slökokare.

Jag kommer även i dag få in video clip där Linus Brag sjunger som jag lägger ut senare i kväll tillsammans med hela intervjun med honom.

Nu ska jag lägga in inpackning med rött färg i håret och ge mig av mot Skincare Uppsala önska mig lycka till med mina skönhetsbehandlingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *