Rojalistiska föreningen inbjuder till ett möte med författaren Roger Lundgren & fotografen Rickard Eriksson

Rojalistiska föreningen inbjuder till ett möte med bokens författare Roger Lundgren och fotografen Rickard Eriksson samt signering av boken.

Vi skulle mötas på Odd Fellow Bnérska palats. Det serverades lättlunch. Hela första upplagan av boken är i princip slut hos förlaget, men Rojalistföreningen har med kort varsel lyckats skaffa ett antal ur denna upplaga. Boken heter Drottning Silvia.

Jag får in många veckotidningar till mitt företag för att mina kunder ska läsa dem. Jag själv går igenom varenda tidning och får även in rojalisten, veckorevyn, Mama tidningen, ELLE och massor av inredningstidningar.

Jag brukar få mina bilder publicerade i rojalisten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *