Nu på lördag ska jag intervjua en hemlig nyetablerad stjärna

Än kan jag inte avslöja vem det gäller, men på lördag kväll kommer jag lägga upp intervjun och artisten här på bloggen. Detta är livet för en mode och business blogg.

Vissa av artisterna är kända från Idol så alla är inte helt nya ansikten. Jag har inte alla namnen i huvudet utan det är arrangörer som skickar dem till mig för att jag ska intervjua och lägga upp dem på bloggen, för att på detta sätt sprida information vidare. För mig är det otroligt roligt att arbeta med event och artister.

I dag i eftermiddag ska jag träffa en make up artist för vi ska gå igenom ett event tillsammans där jag kommer att behöva bli stylad. Jag kommer i kväll berätta mer om denna make up artist för er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *