Make up artisten Elizabeth Ahlén

I går på ett event blev jag sminkad av make up aristen Elizabeth Ahlén som är väninna till Anna, som driver skönhetssalongen Uppsala.

Ni kan se här hur make-up artisten Elizabeth Ahlén lägger make up på mig steg för steg.

Jag fick höra från många att Make up artisten Elizabeth Ahlén är den grymmaste och bästa make up artisten i Uppsala. Jag blev därför nyfiken på henne och var därför närvarande tillsammans med Anna Hovdegård på detta event.

Jag hade varit och jobbat så min make up hade flagnat väldigt mycket som Make up artisten Elizabeth Ahlén fixade till. Jag hade bokat in 3 olika möten direkt efter jobbet och blev som en åsna som skulle välja mellan 3 höstackar i stället för 2.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *