Just nu är jag Sveriges 20:e största blogg och klättrat förbi Carolina Gynning & Bloggkommentatorerna

Jag fick en smärre chock när jag såg att jag hade klättrat upp för topplistan förbi Carolina Gynning och Bloggkommentatorerna.

Ni kan gå in och kika här på topplistan för Bloggportalen som ägs av Aftonbladet.

Bloggkommentatorerna påstår att min mode blogg innehåller intern beundran, fast jag bara vill vara ärlig och säger saker som det faktiskt är. Jag ser inte konkurrens utan jag ser bara att man kan hjälpa varandra för hur roligt hade världen sett ut om bara en bloggade? Det ska vara flera och det ska vara topplistor för att man ska kunna hitta varandra och läsa om varandra.

Jag gillar inte ordet skryt och jag väljer då i stället mångfald med mycket nöje!

2 svar på ”Just nu är jag Sveriges 20:e största blogg och klättrat förbi Carolina Gynning & Bloggkommentatorerna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *