Stulet från Elaine Eksvärds blogg

Elaine Eksvärd har “lånat” bilder från min blogg och inte refererat till mig att det var mina privata bilder hon hade lånat.

Anledningen till att jag lånar den är för att Elaine Eksvärd fick besöksrekord för att folk tror att hon ska skriva om Blondinbella, då de är vänner. Elaine Eksvärd är nr 19 på listan och jag själv VECKOMAGASINET Anne von Porat är nr 28 på listan över mest besöka privata bloggare i Sverige.

Elaine Eksvärd lånade mina bilder, som jag hade tagit på Galapremiären av filmen Orion. Visst är det tillåtet att låna mina bilder, men jag skulle uppskatta om man refererade till min blogg då det var mina privata bilder från filmen Orions Galapremiär.

Jag lånar nedan bild av henne och jag vill referera till att jag faktiskt har lånat dem från hennes blogg.

Elaine Eksvärd är retoriker och jag har läst nedan böcker av henne:

1) tala snyggt  2) härskarteknik den fula vägen till makt

Elaine Eksvärd kommer att vara med relationsbåten som magasinet Relation från Uppsala anordnar. Jag får hem tidningen Relation varje månad och det kostar 12 000 kr/år att vara med i tidningen Relation. Jag vet inte om Elaine Eksvärd är med i relation, men hon är ju inte från Uppsala. Relation har bjudit in Elaine Eksvärd som föreläsare och brukar föreläsa landet runt.

2 svar på ”Stulet från Elaine Eksvärds blogg”

  1. Jag hade ingen aning om att det var dina bilder eftersom de var tagna på mig så tog jag mig friheten att använda dem. Jag googlade Elaine+Orion. Så dök en bild på mig upp. Att bilden på mig var din privata bild visste jag inte om. Men ett litet tips är bara att säga till så ordnar jag det direkt istället för att köra en hämndaktion månader senare. Jag tar bort bilden från bloggen. allt gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *