ledig i morgon pga av blogg ärenden i stockholm & återförsäljare av skönhetsprodukter

I dag har jag varit på återbesök på skincare i Uppsala för botox i mina käken.

Som Uppsalas mode blogg åker jag till Stockholm för blogg ärenden och för att shoppa en ny vinter garderob. Det är inte ofta jag blir ledig så detta för mig är ett utmärkt tillfälle att äta gott och shoppa nya kläder för att visa upp i min mode blogg.

Återförsäljare av skönhetsprodukter

Jag har blivit kontaktad av en skönhetsmärke som vill att jag blir återförsäljare av deras produkter. Jag vet att dessa produkter redan finns på NK huset i Stockholm. Nästa vecka avslöjar jag vilket exklusivt märke det är jag talar om.

Innan jag åkte till Skincare i Uppsala för botox så stannade jag upp vid Creative Make-up där Anna Hovdegård har sin salong Uppsala by Beauty och talade kring affärer.

Nedan bild är taget inne i köket på Creative make up där Uppsala by Beauty ligger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *