I dag ska jag som mode bloggare på återbesök för botox & Juvederm på skincare i Uppsala

Jag är en av de största mode blogg som finns och för mig är det en självklarhet att både rå om mode och inte minst om skönhet, hos Skincare i Uppsala.

Vad vore en bal på slottet borde ändras till vad vore en botox för utseendet?

Det blir inte lätt att börja dagen med frukostmöte med Gudrun Schyman om marknadsföring, för att sedan i väg till mitt företag som jag driver. När jag har slutat jobbet och mina anställda tar över efter mig går jag raka vägen till Skincare i Uppsala för påfyllnad av botox.

Botox har flera skönhetsområden du kan använda det till nämligen:

1) Med botox kan du få ett smalare ansikte

2) Botox reducerar alla rynkor du har i ansiktet

3) Lite botox på överläppen kan få dina läppar att se större ut

Jag får botox i mina käken då jag har väldigt spända käken. Man kan använda botox till att även få smalare ansikte om man är väldigt rund.

2 svar på ”I dag ska jag som mode bloggare på återbesök för botox & Juvederm på skincare i Uppsala”

  1. “Spända käken”? För guds skull människa, använd ett grammatik- och rättstavningsprogram! Alternativt, låt nån med svenska som modersmål korrekturläsa innan du postar nåt! Skyll inte på dyslexi, för det är inte såna fel du gör. Du skriver som en person som inte lärt sig behärska det svenska språket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *