Personligt brev till Sri Baghavan andlig ledare inom Oneness Deeksha med medium Marica

Medium fastnar inte på bild som ni kan se nedan

Jag har försökt fånga medium på bild, men där det finns mycket medium energier där försvinner delar av bilden. Detta händer mig ofta när jag tar bilder på medium. Medium Marica som har kommit längst av oss är den som också fastnar minst på bild just pga av att hon har starka energier omkring sig som medium.

Längst bak från vänster

1) Alexander Digholm som jobbar på Vidcom där de anser att reklam och marknadsföring inte ska behöva vara dyrt, svårt eller tidskrävande. Snarare tvärtom. Det ska vara enkelt, prisvärt och gå snabbt.

2) Medium Marica Eriksson blogg hittar ni här. Hon berättar om sitt liv som medium.

3) Martin Otterskog som kommer att åka till Indien för en andlig resa. Vi fick skriva ett varsitt brev om önskan och bön som Sri Baghavan kommer att få ta del av. Jag satte igång och skrev ett brev med alla mina önskningar och ritade ett hjärta runt som står för kärlek och tacksamhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *