Oneness Deeksha i Uppsala

I dag söndag ska jag på Deeksha hos Marica Eriksson i Björklinge Uppsala.

Vi kommer utföra kraftfulla Indiska meditationer som balanserar chakrorna och släpper blockeringar fysiska och psykiska. Och självklart en massa Deeksha som höjer ditt medvetande.

Vad är oneness Deeksha

Oneness Deeksha är ett fenomen och dess historia går tillbaka till 1984 när Amma och Bhagavan startade en skola för barn i Indien. Oneness Deeksha uppenbarade sig för barnen 1989 i form av en guld boll som de kunde överföra till varandra.

Men det var först år 2000 som Ammma & Bhagavan startade Oneness University för att sprida ut fenomenet Oneness Deeksha  till hela världen för visionen om enhetsmeddvetande i världen 2012.
Fenomenet Oneness Deeksha skapar ett skift i ditt medvetande, energin arbetar igenom ditt chakra system för att du skall kunna få tillbaka ditt naturliga tillstånd av glädje utan orsak, ett öppet hjärta som lever i inre frid och harmoni, med kärlek för hela livet. Processen Oneness Deeksha leder till helande på många olika nivåer.

Oneness Deeksha kan ges via händerna som läggs på ditt huvud, genom ögonen, sång, röst, bön, på distans, med intention om healing eller hjälp. Man kan även inpränta deekshans energi i konst, design, foton som skapas i deekshans energi. Syftet med deeksha är att så ett frö till ett högre medvetande. Upplevelsen av Oneness Deeksha  är olika vid olika tillfällen, men många upplever en känsla av djup frid, andra en bubblande glädje, och vissa en starkare koppling till allt omkring oss eller inget alls i början…

Visionen är att så många som möjligt blir Deeksha givare i världen för att höja medvetandet och uppvakning för hela mänskligheten år 2012 då den möjligheten kan finns genom en del kosmiska energier som kommer till Jorden vid den tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *