Nu lanserar Paolos Pasta på Waynes Coffee över hela Sverige

Nu lanseras Paolos Pasta på Waynes Coffee vecka 47. Jag har föreslagit att man på företaget ska bjuda in Paolo Roberto vid lanseringen.

Paolos pasta är gjord på 100 % durumvete och gjord för hand på en bronsvalsad maskin. Waynes Coffee kommer även ta in i sortimentet Paolos sås Arrabiatta. Det är en syditaliensk sås som är gjord på solmogna tomater, sardeller, vitlök, röd chili samt extra Virgin olivolja. Denna rätt avslutas med italiensk proscuitto.

Waynes Coffee kommer också lansera två stycken andra varianter med Paolos pasta. En med våran fantastiska ört olja som får marinera tillsammans med cocktail tomater, Denna serveras med färsk mozzarella, rucola samt nymalen svart peppar. Den andra varianten som Waynes Coffee kommer att lansera är gjort på en mix av citronskal blandat med våran egen mandel och persiljepesto. Rätten toppas med grillad kyckling samt rucola.

Waynes Coffee kommer att sluta med Barilla pasta!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *