Hur Blutsaft salus (järn) fick mig att sova mindre med mer tid och dagliga huvudvärk försvann

 Vill du ha mer tid och sova mindre, så är Blutsaft salus (järn) att rekommendera.

Blutsaft järn hormonell huvudvärk migrän

Jag brukar i regel sova 8-9 timmar och ändå kunde bli trött och känna att kroppen var orkeslös. Jag vaknade varje morgon med en aning huvudvärk och sökte flera läkare för svår huvudvärk. Det enda läkare gjorde var att skriva ut lite värktabletter och sedan be mig slappna av.

Mindre sömn och mer tid för annat med Blutsaft järn

Jag beslutade mig för att prova blutsaft salus (järn) och efter bara en vecka släppte den dagliga huvudvärken. Aldrig i mitt liv har jag vaknat av mig själv kl 7 på morgonen helt utvilad och pigg. Jag kan sova 1 på natten och vakna 7 på morgonen utan väckarklocka. Detta har i mitt liv aldrig hänt förut, då jag kunde sova till kl 11 på morgonen och ändå känna mig håglös. Nu sover jag bara 6-7 timmar per dygn och ni ska veta att jag hinner med mer i mitt liv nu än någonsin tidigare. Det bästa är att aldrig bli trött hur mycket man än har jobbat. Detta för mig har varit ett mirakel!

Hormonell huvudvärk/migrän försvann med Blutsaft järn

Just för kvinnor är Blutsaft ett måste för järn behövs då vi kvinnor menstruerar och behöver fylla på vårt järn depå hela tiden. Jag har hormonell huvudvärk som gör sig påmind vid varje mens och även den delen har försvunnit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *