Öppet hus på ShenDao Hälsocenter (akupunktur, yoga, ayurveda, qigong, mindfulness, fibromassage & jin shin jyutsu)

I dag har jag varit på öppet hus på ShenDao för behandlingar som akupunktur, massage, yoga, ayurveda, qigong, mindfulness, klangresor, fibromassage, chakraflödesmassage och jin shin jyutsu.

Det jag fick lära mig i dag var jin shin jyutsu hur man lägger händerna på kroppen för att öka energin.

Detta är Jin Shin Jyutsu Physio Philosophy

Jin Shin Jyutsu Physio Philosophy är en skonsam japansk läkekonst, där man fokuserar på 26 punkter eller områden på kroppen där energi lätt stagnerar. Genom lätt, mjuk, inkännande beröring kan en jin shin jyutsu terapeut lösa dessa blockeringar och hjälpa kroppen till läkning och harmoni.

Behandlingen ges på en massagebänk med kläderna på. Terapeuten “lyssnar” på klientens puls och väljer utifrån det ett eller flera flöden som hjälper klientens kropp och sinne tillbaka till harmoni. Det är en stillsam, meditativ behandling som når djupt utan ansträngning och som ofta ger en djup avslappning. En del upplever jin shin jyutsu som akupunktur utan nålar eller som en ordentlig massage fastän händerna hela tiden hålls stilla.

Det fina med jin shin jyutsu är att det är en så enkel metod att man med fördel kan lära sig behandla sig själv! Med jin shin jyutsu får man ett verktyg att rensa bort vardagens stress, spänningar och smärta, en ökad förmåga att känna efter inåt och i tid uppmärksamma signaler från kropp och själ. Vi håller regelbundet kurser i jin shin jyutsu till husbehov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *