HANTERA MAKTEN PÅ RÄTT SÄTT Bloggkommentarorena !!!!

Anna Maria & Mia från Bloggkommentatorerna ryter till igen från sin blogg.

Ni har en stor blogg och har därför en stor makt, varför gör ni då inte människor glada i stället för att belysa det negativa? Det är mycket tråkigt att läsa hur folk klankar ner på varandra vare sig de är anonyma eller står för vilka de är. 
Det är mycket tråkigt med det negativa och jag försöker heller inte påpeka någon makt i bloggen. Vilken makt är det ni talar om?   Detta för mig är en hobby vid sidan av mitt arbete. Jag nämner inte ens vad jag jobbar med så hur har ni fått det till att jag skryter om makt?
Makt ska ges till folk som har hjärta nog att hantera det. De som bedriver makt utan hjärta behåller sällan makten för det man sänder ut får man tillbaka. Om jag nu har en makt så vill jag utnyttja det på det bästa sätt för alla människor.
Jag är själv vittne till hur jag har fått tillbaka precis allt jag har sänt ut bra som dåligt. Någon jag är starkt emot är när folk säger “det var meningen” när de inte har någon förklaring till händelser som sker i livet. Det finns inga undantag i attraktionslagen det ni tror är meningen är vad ni själva har dragit in i er frekvens.  Själv är jag fortfarande ny och lär mig av livets skola.
 
Jag är inte mer än en människa och kan inte se hela hemligheten med livet. Vad jag vet om livet är att det är vi själva som drar till oss händelserna genom rädsla eller genom tacksamhet. Jag är ändå tacksam för att bloggkommentatorerna har skrivit om mig även om jag hoppades på att de kunde belysa det positiva om mig och min blogg.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *