Som Uppsala mode bloggare är jag närvarande på Martin & Servera

Snart ska jag i väg på event för Martin & Servera på konsert och kongress

Världens bästa kocklandslag finns också på plats och kommer att arrangera kockdueller med regionala produkter. Det blir även seminarium ”Lyft blicken från vardagen och öka din lönsamhet” med Peter Bildt och Björn Grunewald.

Tidigare i dag var jag hos Wasabi Web för undervisning av SEO seo optimering med Nils. Det är Nils som är projektledare och delägare för Wasabi Web. Även Nils vill hedra genom att bära rosa bandet. Man kan dela upp hans liv i före och efter rosa bandet som ni kan se nedan.

Nils och jag har arbetat på min blogg i dag och i bakgrunden ser ni att min blogg VECKOMAGASINET är synlig.

2 svar på ”Som Uppsala mode bloggare är jag närvarande på Martin & Servera”

  1. Seriöst va fan har du målat dit ögonfransar i Paint eller plus kippt bort lite av kinden och sen målat dit med någon skitdålig brin färg. Du är ju en skämt.

  2. Hej, sedan du ar en som stodjer Rosa bandet har jag lust att fraga vad du anser om alla artiklar och dokumentaren som gjordes nyligen som granskat rosa bandet och vad alla insamlade pengar egentligen gar till. Astra Zeneca ar till exempel en av de storsta sponsorerna av rosa bandet och en av de storsta foretag som slapper ut giftiga kemikalier..som i sin tur orsakar cancer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *