Alliansens partisekreterare & Ebba Busch Thor

Alliansens partisekreterare och andra ledande företrädare besöker samtliga Sveriges 21 län, inom ramen för besökskonceptet ”Hela landet runt”.

Syftet med projektet är att identifiera de viktigaste politiska utmaningarna inför nästa mandatperiod och på längre sikt.

Nedan ser ni mig och Angelique Prinz Blix som har rötter i Österrike. Angelique var en av ledande i Centerpartiet som gick över till folkpartiet. Ebba Busch Thor höll i gång mötet och ställde frågor till publiken. Ebba Busch Thor gav oss röda och blåa lappar så fick vi rösta. Lunchen här var god för vi började med att äta lunch och minglade med andra gästerna. Detta rum vi satt i var väldigt fint med massa böcker uppradade runtom i rummet. Det var många som var över medel åldern och man önskade att det fanns flera unga med så att det blev lite roligare.

Kent Persson, Nina Larsson, Michael Arthursson, Acko Ankarberg Johansson mm. De partier som ingår i alliansen är följande:
Moderaterna Folkpartiet Centerpartiet Kristdemokraterna

Den som ledde samtalen var Ebba Busch Thor som ni ser längst till höger. Ebba Buschs politiska hjärtefrågor anses vara äldrefrågor, antibyråkrati och sänkta skatter.

Prästen Mats Jonsson känner vi alla till som ett föredöme för många ungdomar i Stenhagen.

Vi fick super god lunch med grillad kycklingbröst och ris. Stockholms nation kan verkligen laga till goda maträtter. De fick 10 av 10 poäng för den goda maten.

Nedan ser ni Mats Dafnäs (Varumärkesstrateg/partner) som jobbar på Zellout

Nedan er ni Ove Hulquist (C) ordförande i kulturnämnden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *