Hemligheten bakom min hy stavas kolloidalt silver

 Jag ska avslöja en av sakerna jag gör nämligen att jag både dricker och baddar mitt ansikte med kolloidalt Silver som finns att köpa på Bodystore.

Ni kan inte hitta ionosil (Kolloidalt silver) på hälsokost längre därför kan ni endast köpa den på nätet. Jag har fått frågan flera gånger vad jag gör för min hy.

Kolloidalt silver (KS) har många fler förmåner än bara huden. Den läker gamla acne ärr och läker sår, kvisslor och finnar. Den är även bra för ditt immunförsvar. Förr i tiden fanns KS i vår jordbruk som senare har avtagit pga av konstgjord gödsel. Detta är ett ämne vi en gång i tiden fick i oss naturligt.

Många tror att jag gör mycket för min hy fast att jag inte gör något mer än baddar in mig med KS och se nedan vilken hy jag har. Jag har vänner inom skönhetsindustrin som erbjuder mig massor av behandlingar gratis, fast jag orkar inte lägga ned ens min tid på behandlingar.

Jag gav en klunk till min pappa som hade ont i halsen och han blev genast bättre.

9 svar på ”Hemligheten bakom min hy stavas kolloidalt silver”

  1. Gå gärna med i gruppen Kolloidalt silver 2.0 på FB. Där finns mycket intressant att läsa om hälsa och om Kolloidalt silver och MSM 🙂

  2. Spännande tips om hudvården o ks. 🙂 har en salong o hälsokost butik. Så allt naturligt är viktigt för mig. Måste bara få säga att man kan köpa ks i hälsokostbutiker. Vi säljer i våran. Finns hos Hälsokraft 🙂

  3. Jag hörde om Kollodialt silver o använder det för att tvätta rent min hunds ögon eftersom han ofta haft ögoninflamationer. Efter två dagar blev han bra. Nu fortsätter jag att använda det dagligen o torkar rent hans ögon.

  4. Jag jobbar på Hälsokraft och vi säljer kolloidalt silver så den finns fortfarande till försäljning i Hälsokostbutik =)

  5. Tar man det rent eller ska det blandas ut i vatten(dricka, ansiktet, på sår på kroppen tex benen från hudreumatism kan man ta det på det också?)? En hund som har infektioner i öronen(pga allergi), skulle du/ni våga använde det för att rengöra öronen med istället för öronrens från apoteket?

      1. Hahahaha snacka om den mest uppenbara köpta texten någonsin. Du motsäger dig själv i kommentaren. “Hemligheten” är kolloidalt silver men i kommentaren säger du att du inte ser någon skillnad före och efter…Så….vilken nytta hade det då för din hud om du inte ser någon skillnad 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *