Tips för en lyckad fest för festfixare och event samordnare

Vill du få tips på att få en lyckad fest? För er som är eventsamordnare och festfixare se nedan dekoration.

I dag fyllde Liva ett år och hennes tårta bakades av Sandra Medina.

De hade satsat stort på födelsedagsfesten och även hyrt in bord för att kunna dekorera med bakelser, mat och godis. Utanför bostaden hade de tänt marschaller så att grannarna fick varse om att något stort var på gång.

Robert Ramberg var där och lekte med födelsebarnet.

Mina brorsdöttrar Emmélie och Sabina Bergstedt

Sedan kom även Sandra, Oliver, Mimmi och Neo med presenter. Jag köpte en rosa vinterjacka med rosa vantar från Stadium. Det var fullrulle hela tiden och jag har haft det väldigt trevligt att träffa människor jag trivs med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *