Så ökar du din blogg statistik och tjänar pengar på bloggen.

Öka din bloggstatistik genom att sticka ut.

Så här såg min banner ut i början av mitt bloggande. En Hertiginna mitt i byn bland kossor.

Jag kallade min blogg för Hertiginnan och fick mycket motstånd från folk som skulle bevisa att jag inte var Hertiginna på riktigt. Om jag hade valt namnet prinsessan hade folk inte gjort motstånd, men en lägre rang fick folk att höja ögonbrynen.

Du måste sticka ut med ditt namn och innehåll för att skilja dig från andra bloggare. För att öka statistiken på bloggen och börja tjäna pengar på ditt bloggande bör du blogga flera gånger varje dag. Du ska även ha relevant text och fina bilder.

Ett svar på ”Så ökar du din blogg statistik och tjänar pengar på bloggen.”

  1. Hej Anne!

    Jag känner Jonas och jag tror att Du missuppfattat honom. Vad jag förstår var meningen var inte att kritisera utan att minska andras kritik av dig, genom att visa vilket hertigdöme som är det starkaste varumärket. (Som du ser på https://sv.wikipedia.org/wiki/Uppsala_kommunvapen har Uppsala kommun avregistrerat sitt heraldiska vapen och använder något som egentligen inte uppfyller heraldikens regler (gult används istf guld), vilket gör att du möjligen skulle kunna använda den avregistrerade varianten utan bekymmer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *