Hjälp artister genom Menyou!

Menyou är en stor internationell organisationen som stödjer författare, artister, fotografer, konstnärer och kreatörer över hela världen, att få ut en rättvisare ekonomisk intäktsfördelning av sina verk

Generellt sett brukar artister och författare endast få ut ungefär 10-15% av det totala intäktsvärdet från deras verk. Menyou ger tillbaka 70-90% till kreatörerna som är anslutna till Menyou.

Frontpersoner för varumärket Menyou är trevälkända världsartister: Årets Polarpristagare 2013 – Youssou N´Dour , artisten Timbuktu och Artisten/ Record owner – Steve Angello från gruppen Swedish House Mafia.

Ny svensk streamingtjänst lanseras!

Efter fem års arbete och 40 miljoner kronor inverterade, lanserar Menyou en helt ny typ av streamingtjänst för musik och ljudböcker, under oktober månad. Till skillnad från många konkurrenter begränsar vi oss inte endast till en typ av utbud, utan kombinerar två olika utbud – musik och ljudböcker. Den svenska streaming-tjänstens musikutbud motsvarar, och i många fall överträffar, konkurrenternas. En stor del av Menyous utbud är helt unikt material som ingen annan streamingtjänst kan leverera idag. Utbudet kommer även innehålla nästan alla svenska ljudböcker som finns på marknaden. I början på nästa år kommer det även vara möjlig att streama filmer.

Samarbetspartners!
Framgången med lanseringen av den nya streamingtjänsten ligger hos våra samarbetspartners tro på vårt koncept. Idag har Menyou samarbeten med en rad tidningskoncerner och en hel del väl profilerade förlag och bolag som; Bonnierförlaget och skivbolaget Size Records. Skivbolaget har ett flertal kända artister som; AN21, Max Vangeli, Tim Mason, Junior Sanchez, för att nämna några få. För några månader sedan flyttade skivbolaget allt sitt material till Menyous utbud. Idag kan endast Menyou sälja skivbolagets material.

Ovan inlägg är lånad från Arga Klara som Andreas Dahlström ansåg vara så bra att han inte gjorde någon förändring. Även jag själv anser att det var så bra skrivet att jag också tar och lånar hela texten av Arga Klara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *