Pernilla Wahlgren kollektion

Kläd kollektionen av Pernilla Wahlgren hos Viva Victoria.

Precis när jag kom in tog jag först och främst av mingelmaten och satte mig ned. Det var första gången jag besökte denna modebutik sedan de flyttade in till Stationsgallerian. De var förut granne med mig och då gick jag vardagligen förbi butiken.

Pernilla Wahlgren Collection: Klänningskollektion designad av Pernilla Wahlgren tillsammans med Provrummet har gjort succé från första dag. Klänningarna har en tydlig ”Pernillakänsla” över sig. ”Jag älskar klänningarna” berättar Pernilla, de fungerar till allt; både på fest och till jobbet, man känner sig finklädd utan att känna sig för uppklädd.” Flera av klänningarna har fickor i sidorna, något som Pernilla är väldigt förtjust i. Fickor för att ha händerna i när man minglar eller ha sitt kontokort i om man inte vill ha handväska. Pernilla gillar att synas och vill inte smälta in i mängden, därför väljer hon medvetet tyger i färggranna och fina mönster

Klännings kollektion designad av Pernilla Wahlgren har gjort succé från första dag.

Klänningarna har en tydlig ”Pernillakänsla” över sig. Flera av klänningarna har fickor i sidorna, något som Pernilla är väldigt förtjust i. Fickor för att ha händerna i när man minglar eller ha sitt kontokort i om man inte vill ha handväska. Pernilla gillar att synas och vill inte smälta in i mängden, därför väljer hon medvetet tyger i färggranna och fina mönster. OBS! Klänningen jag bär med zebra ränder är inte från Pernilla Wahlgrens Collection utan denna klänning är från Gina Tricot.

Jag provade en klänning från Pernilla Wahlgrens kollektion och nedtill satt den perfekt. Tyget var stretchigt och håller in väldigt bra så att man får perfekt passform.

I Uppsala hittar ni Pernilla Wahlgren Collection på Viva Victoria och Fashionista. I Stockholm hittar ni kollektionen på

Stockholm Tingeling
Stockholm Drömhuset
Stockholm Barristan
Stockholm Café sjöboden
Stockholm Fröken Krita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *