Rosita Eriksson från “Vi i stan” tar emot goodiebag & dubbar mig till Hertiginnan af Uppland

Jag har varit hos Rosita Eriksson och lämnat över gåvor som jag bidrar med till goodiebagen för Uppsala Fashion Weekend 4 oktober.

När ni ser en guld färgad goodiebag ska ni veta att det kommer från Veckomagasinet.

Åter tog Rosita fram min namnchiffer HU som står för Hertiginnan af Uppland, för att dubba mig.

Min namnchiffer är från 1800 talet och har tillhört denna byggnad sedan dess. Det ligger i samma byggnad som Gotlands Nation.

Nedan ser ni Rosita hur hon knackar med svärdet på mina axlar för att det är så man gör när man adlar eller dubbar en person till en titel.

I dessa salar som är från förra seklet finns även bilder av Carl von Linné

Bakom mig ser ni text som visar planeringen av Uppsala Fashion Weekend. Det är i detta rum allt planeras för att sedan ge modeintresserade Uppsalabor en upplevelse de sent ska glömma.

Nedan ser ni fler modebutiker som har lämnat in gåvor och sponsring till goodiebag.

Det finns bl.a skor med som vissa kommer att få i sin goodiebag om du har tur. Som jag har nämnt förut så är gåvorna i goodiebag värt mer än priset som kostar 225 kr. Det är som julkalender där du plockar upp en överraskning och ingen gåva är lik den andre. Ni kan byta era gåvor med varandra och får på så sätt ännu roligare med att upptäcka vad som kommer upp i just din goodiebag.

Din sko sponrar bl.a med riktiga catwalk skor

Nedan Rosita Eriksson från Vi i stan

& Anna Hovdegår från Uppsala by Beauty.

Jag har alltid en vittne med mig när Rosita ska dubba mig och denna gång var det Anna Hovdegår och hundarna Enzo och Pilli. Dessa är Jack Russel hundar.

Anna vill att hundarna ska sitta på en varsin stol och lyfte upp en av dem och det såg så roligt ut. Efter mötet med Rosita fikade på utomhusserveringen på Guntherska hovkonditori.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *