Beautiful Uppsala motiv med Johannes Rousseau

Jag har fotat mina favoriter ovan gillar jag pga av hur han har fått fram Domkyrkan i snötäckta träd.

Bild högst upp kommer från tidningen Ergo.

Nedan är natt över Uppsala med dess vackra gatlyktor.

Här ser vi mer en storstad då Uppsala är på väg att bli Sveriges 3:e största stad som förut låg på 4:e största.

Nedan bild har han fångat den vackra ultravioletta färgen

Kan man beskriva botaniska trädgårdens skönhet för någon som aldrig har sett den? Detta är verkligen en bevarad barock trädgård utan dess like. Uppsala slott med en djupare färg av rosa såsom man hade velat se den. Har aldrig förut sett så vackra prästkragar som nedan.

Det finns en brevlåda där ni kan fylla i formulär och beställa hans tavlor. Priset är väldigt bra och ni kommer definitivt bli nöjda för de är vackrare i verklighet än vad jag fick fram på bild.

Alla tavlor är av slitstark canvas. Det finns även vykort för försäljning. Du kan även köpa almenacka med vackra Beautiful Uppsala motiv av Johannes Rousseau på Uppsala Turistbyrå. Du kan gå in och gilla hans Facebook sida som heter just Beautiful Uppsala här.

Såsom en modeskapare träder in sist i catwalken så presenterar jag vem Johannes Rousseau är sist i inlägget.

Bakom Johannes Rousseau ser ni fler bilder från Beautiful Uppsala. Sista dagen för hans fotografier med unik konst är i morgon 25 oktober 2013 på Forum Gallerian. För att han är uppbokad på ett annat Galleri i Uppsala och var han då kommer befinna sig kommer jag avslöja i morgon.

Han är född i Sydafrika och uppväxt i Tyskland i staden Bremen. Han är utbildad idrottslärare, men pga av en skada i foten kunde han inte fortsätta. Han hade sett många vykort i sitt liv, men ingen som hade visat en rättvis bild av Uppsala. Han ville fånga den perfekta ljuset och därför började ta egna foton som han sålde vidare.

Johannes Rousseau har sålt en hel del inramade bilder, förstoringar, canvas-utskrifter, kalendrar osv. Under en vecka i november/december 2012 hyrde han en tom butikslokal i Kvarnens köpcentrum och sålde massor. Den butikslokalen är otroligt stor och jag personligen har sett många olika event som sker i den lokalen. Det är mittemot en Thai Restaurang som har fått pris i bästa matlagning.

Ett svar på ”Beautiful Uppsala motiv med Johannes Rousseau”

  1. Fint inlägg. Johannes är verkligen väldigt duktig på det han gör. Har följt hans arbete ett tag mestadels via Facebook sidan Beautiful Uppsala, men är numera även en lycklig ägare till ett av hans verk, natt över Uppsala med Domkyrkan som motiv. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *