Skip to content

7 comments on “Mediumet Vivi Linde och Mediumet Pehr Trollsveden Abrahamsson kommer till Uppsala”

 1. Lets go… Lets Dance, tipi wigwam gävle torg sånger från annat land peru…. mini tipi wigwam kristall armband av sönder… cykla ramla av handleden… ramlösa vichy vatten… bubbla kärleken synlig… swedenrock… gick troll i väggarna…. kärlekskerub sönder båda 2? förälskelse process longhorn texas laws.. chainsaw såga björkar… tänder… abba ring ring money money…. fernström roscea acne svartsjukan slår in hål myten myrren mor-bror-syster relation experter i ämnet kallar sig synska medium? mor bättre äldre födda ofödda barn eva adam syster fjortis fjolla/ oskulden tagen kort lång? komplicerade problem i familjen vuxna barn till alkoholister och andra dysfunktionella.. flyr hellre verkligheten pga saknaden enorm deer pathfinder…

 2. Welcome! Tervetuloa! Välkommen!
  Yrkesroll:
  Hemmaroll:
  Fritidsroll:
  Manuskript
  Bok film repliker ord för ord bild för bild
  Familjens roller placering i syskonskara egen bildning av familj
  skola, arbete, fritid, sysselsättningar:
  mvh e.a

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *