Barack Obamas schema under vistelsen i Sverige

Kl 07.00 landar Obama på Arlanda från USA så kommer allt som står nedan med presidenten. Det kommer att vara trafik kaos i Stockholm så ingen kan åka igenom centrum och alla bör lämna bilen hemma. Det kommer att vara avstängt runt Grand Hotell där han ska bo, Stockholms synagoga och Kungsträdgården. Samt så får inga bilar vara parkerade kring området.

Obama flyger med Air force ONE och har med sig limousinen the Beast, 5 helikoptrar, 40 bilar, 29 transportflygplan, 150 personer från secret, 300 personer som är Rådgivare och presskontaktet, övrig personal 150 ST, 6 läkare samt en kylväska med blod i Obamas blodgrupp. Egna kockar som lagar allt Obama ska äta för att slippa riskera att någon vill förgifta Presidenten.

Kl 08.00 Stadshuset

10.30 Rosenbad mottagning och presskonferens

16.00 Stockholms synagoga Uppmärksammar Raoul Wallenberg. Lena Posner Körösi ordförande i judiska församlingen i Stockholm, kommer själv att välkomna presidenten.

17.00 KTH Innovationer inom energi och miljö

18.00 Sagerska palatset Middag med de nordiska ledarna

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *