sms grupp genialisk sätt att planera med flera personer

Alla har vi försökt organisera till exempel arbetschema eller nästa fika. Oftast slutar det med spridda konversationer och missförstånd.

Det kostar inget mer än ett vanligt sms oavsett gruppens storlek och ingen behöver installera något. Det fungerar för alla oavsett telefon eller operatör. Sedan går medlemmarnas svar till hela gruppen samtidigt. Lika enkelt som det är genialt.

Allt fler svenskar upptäcker fördelarna med grupp-SMS jämfört med till exempel mejl eller Facebook som lätt missas i bruset. Vi har alltid telefonen med oss och de flesta läser sina SMS direkt när man får dem. Samtidigt är andra liknande tjänster, till exempel iMessage eller WhatsApp, beroende av att man har samma telefonmodell eller app installerad

Klicka på nedan länk så kan du testa.

1) Du skriver namnet på din grupp tex kurskamrater och varje grupp får ett eget telefonnummer. Jag kallade min för Hertiginnan så folk förstod direkt vem det kom i från.

Skriv in namn och mobilnummer på alla dina medlemmar som ska ingå i hertiginnan. Varje gång du skickar sms så får alla som är med i din grupp “hertiginnan” samma sms från allihop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *