9 september hålls Oneness event i Sverige

Oneness är en rörelse ämnad att ge människor inre frid och lycka; att hjälpa dig leva i nuet i din vardag. Det är ej bundet till någon särskild religion, kultur, filosofi eller andlig väg. Oneness har bara ett mål; att göra människor genuint lyckliga, vilket måste börja inifrån individen.

Oneness Meditation är en speciell meditation där energier överförs som stillar ditt sinne och sinnets tjatter. Det finns ingenting som du behöver göra annat än att motta och ingen tidigare erfarenhet av meditation är nödvändig. Människor från olika livsstilar, bakgrunder och trossystem upplever dramatiska förändringar och förbättringar i deras liv och relationer efter Oneness Meditationen.

När en människa upplever en viss stillhet i sinnet och är mer närvarande i nuet, samt börjar känna orsakslös glädje och frid inombords, kallas det i Oneness termer för att personen har fått ett Uppvaknande. Flera Uppvaknade personer från Sverige kommer att dela med sig av sina upplevelser av detta tillstånd under dagen och även ge energiöverföringen ”Awakening Deeksha” för att du ska kunna uppleva samma tillstånd.

Sri Bhagavan är grundaren av Oneness University i Indien; en skola för inre välmående. Ända sedan Sri Bhagavan var ett litet barn har hans enda intresse varit att hjälpa mänskligheten bli fri från lidande.
 Oneness templet

För mer info om biljetter m.m kan ni besöka sidan här.
 Klicka på bilden för större format & info.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *