mode blogg älskar medeltidskläder Muhtesem Yuzyil

Jag som har en mode blogg brukar granska mode både i film och i andra som skriver mode blogg.

Kläderna såg inte alls ut som ovan på medeltiden. De har bara skapat från egen fantasi. Vad jag vet så hade man inte urringat under medeltiden i ett muslimskt land. För mig spelar detta absolut ingen roll om det är påhitt eller inte. Jag har i varje fall i år skaffat mig och samlat på mig massor av kreationer/kläder/balklänningar från filmen Muhtesem yuzyil. Aldrig förut skådat så vackra kläder.
Jag har en mode blogg just pga av att jag blir inspirerad av mode i filmer. Mode blogg är något jag inte skulle kunna vara utan. En mode blogg är nog det roligaste i mode världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *