Karins Smedberg naturterapeut

Bioenergiterapi och naturterapeut

Detta är en metod som utarbetats av Boris Aranovich. Med hjälp av lätta beröringar och tankens kraft löser man upp blockeringar i kroppens energiflöden.Shiatsu
Är en japansk tryckmetod och ordet betyder “fingertryck”.Österängsgatan12 A i Uppsala
www.karinsbalans.se
Jag är intresserad av allt inom alternativa behandlingar tex naturterapeut och andra terapeuter inom olika områden. Där läkarna står lamslagna så kommer dessa naturterapeut in och hjälper till. Jag har aldrig i mitt liv blivit hjälpt av någon läkare för någon åkomma om det inte har varit pencillin eller annat där bara läkare kan ge medicin. Allt annat så söker jag utanför läkarhjälp. Jag har blivit immun mot läkare och det känns som om det inte förstår sig på kroppen då de går in på detaljer och glömmer orsak och verkan.
I dessa lokaler hittar ni även kända Anna Åkerblom som kör bl.a änglahealing. Hon är riktigt duktig och många känner väl till henne. Hennes kurser är täta och antalet deltagare ökar hela tiden så Anna måste boka nya tider för allt nytt som dyker upp på hennes kurser. Jag trivs otroligt bra med Annas energier man får helt enkelt vara sig själv på hennes kurser utan några pekpinnar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *