Hertiginnans deltagande i demostration (yürüş) i Taksim

Denna demostration handlar om Syndikalisterna dvs fackföreningar, som i Turkiet kallas för Sendika. Jag har följt polisens sida och sedan var med i demostrationen av folket.Jag deltog med stolthet för min nation.

Det var fullt av journalister jag tog bilder. Det var massa tv kanalers journalister. Alla filmade alla och de förföljde mig med kamera. Som mediaperson fick jag plats hos dem resten fick vara aktörer.
Nedan ser ni fler journalister
Aldig i mitt liv sett mer journalister, poliser och folk samlade i denna grad. Detta var för mig en stor upplevelse som media person av lilla Sverige.
Nu till poliserna som drev med mig och sa, hörru glöm inte att fotgrafera oss ordentlıgt!
Jag stod mellan demostranter och poliser sedan gıck jag med i demostrationen för olika förbjudna fackföreningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *