Dessa dagar ökar intresset för Rojalistiska Föreningen

Samt så har mitt intresse för olika spökslott ökat tex Stockholms universitet som kallas för Spökslottet
Rojalistiska föreningen har funnits sedan 1978 och är i skrivandets stund 35 år gammal förening.
Uppvakta genom att ge en gåva till Childhood
För er som önskar uppvakta H.K.H. Prinsessan Madeleine och  Herr Christopher O’Neill i samband med bröllopet den 8 juni  2013 går det bra att sätta in en gåva till Childhoods  plusgiro- eller bankgirokonto. Märk insättningen ”Bröllop 8 juni” och ange eventuella hälsningar vid insättningen eller i ett e-postmeddelande till info@childhood.org. Bankgiro:909 – 0036 Plusgiro: 90 90 90 – 3 Vid frågor, kontakta Childhood på telefonnummer 08-551 175 00  eller e-post info@childhood.org.
Nedan ser ni prinsessan Madeleines namnchiffer.

             

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *