Är du apc resistent?

Detta innebär detsamma som V factor leiden. Det är en blodsjukdom som gör att blodet koagulerar för fort. För detta kan man använda alternativa behandlingar för att tunna ut blodet. Jag “Hertiginnan” tror inte på läkemedel. Jag har även fått höra att i framtiden ska man endast förskriva vitaminer på recept så att folk blir mer beroende av läkemedel. Det är läkemedelsverket som ligger bakom förskrivningen av vitaminer för att kunna tjäna pengar på människors elände. Allt går att bota naturligt vad du än lider av, men orsaken till att detta inte framgår i vetenskapliga studier är för att du ska offras för att rika ska bli rikare.

Inget läkemedel är egentligen nödvändig så länge man vet vilka naturliga saker man kan använda i stället.

Dessa saker är bra om man vill tunna ut blodet:
Omega3
Äppelcidervinäger
mörk choklad minst 70%
Ingefära
rött vin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *