mode blogg i Uppsala

I dag var jag på en förstudie på Uppsala Universitet för en framtida projekt jag håller på med för min mode blogg i Uppsala.

Vad det handlar om kommer jag att avslöja inom kort. Tillsammans med mig hade jag vännen & mångsysslaren  som min högra hand. Hon är reikimästare och håller på att bygga upp Healing Harmoni. Samtliga bilder är tagna av Malina Eriksson som är både fotograf och reporter. Vi mötte på journalister och fotografer från andra ställen som var där för samma studie. I flera timmar har vi varit i denna byggnad för att kunna planera min mode blogg.

Att tänka fritt är stort, att tänka rätt är större enlig Uppsala universitet

I Uppsala universitet finns så vackra dekorerade inredningar. Här tvättade man sina händer för länge sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *