Eventet på Dragon Palace

I dag var jag på pressvisningen för Dragon Palace i Uppsala.
Ägaren Peter Liu som i grunden är läkare.
Bland oss fanns psykologer som jobbade för studentradion och andra människor inom tryck och press.
Min gäst för kvällen var min väninna Malina som här sitter med en av delägarna. Han heter Pär och är vallon. Vi blev bjudna på både kinesisk kök och mongolisk.
Till maten fick vi prova kinesisk öl Tsingtao
Nedan ser ni handgjord konstverk på frukt och grönt.
Hör och häpna de hade byggt ut en del för att barnen ska ha ett lekhörn och leka med varandra. De gick in via en liten öppning.
När vi var färdiga med pressvisningen var jag tvungen att åka lite tidigare då jag skulle tillbaka till jobbet. Jag hade bett om förstärkning under en timme. Jag är tacksam för väninnan som är social och har jobbat som försäljare och skribent. Hon har varit till stor hjälp för mig under detta event.
På väg ut såg jag flera hundra människor som hade ställt sig i kö en timme innan det skulle öppnas. Detta för att det är premiär och de första 50 kunderna fick äta gratis. Det kändes som om hela Uppsala stod utanför stället och bara väntade på att få komma in. Det tog tid innan vi kunde ta oss ut ur restaurangen p.g.a. av crowded people.
Program för resten av kvällen (öppet för allmänheten):
17:00 Bandklippning
17.15 Lejondans
17:30 Sånguppträdande av den berömda sångerskan Zhu Yingying 17:45 Nudeldragningsuppvisning av kinesiska stjärnkockar
18:00 Kung-Fu uppvisning av LEE och Gao Weilong
18:15 Pekingopera med den i Kinas berömda Master Wu med flera 18:30 Indisk dans
18:45 Svenska mimare bjuder på komedi
19:00 Musikuppträdande Guzheng-zittra av Miss Zheng Zi
19:15 Lotteri

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *