Google Analytics Conference Nordic i Stockholm

När: Torsdag, 23:e                        maj Var: Rival, Stockholm
Google Analytics Conference, arrangerad av Google Analytics Certified Partners i samarbete med Google, Talar gör bland andra Paul Muret, grundaren av Urchin, företaget som Google köpte upp och omvandlade till Google Analytics. Han kommer att berätta om spännande förändringar i produkten. Du kommer också kunna lyssna på flera case studies från företag och organisationer som använder Google Analytics för att dra värdefulla slutsatser och uppnå förändring.
Google Analytics Certified Partners kommer dela med sig av sin expertis både på scen och i mindre grupper under pauser.

2 svar på ”Google Analytics Conference Nordic i Stockholm”

 1. Du har minst en anmälan på dig eftersom du lägger din webbadress på alla bilder i din blogg. Kanske bäst att du läser upphovsrättslagen innan du fortsätter med denna brottsliga vana.

  Upphovsrättslagen gäller författare, musiktonsättare, bildkonstnärer och fotografer. Men det här innebär att även du har upphovsrätt på bilder du tar – eller musik du gör. Det är viktigt att känna till vilka regler som gäller, både för det material som man själv lägger ut på nätet och för sådant som man vill använda därifrån. Jaha, varför är det viktigt att veta det då?

  Därför att det är FULT att sno andras grejer

  Därför att det är STRAFFBART och du kan hamna i brottsregistret.

  Det här gäller för bilder

  När det gäller bilder är reglerna desamma, utom att det inte går att citera förstås. Man får kopiera eller ladda hem en bild för eget personligt bruk, men inte om bilden ska visas för många, tryckas eller kopieras. Vill man trycka eller sprida en bild, så måste man kontakta fotografen eller bildbyrån och fråga om lov. Oftast vill de då ha ekonomisk ersättning för att man använder bilden.

  Svar:
  Du är en spammare och det du gör är olagligt.
  Hertiginnan af Uppsala
 2. Använd inte ord som du inte vet betyder!

  Du är en brottsling och jag har gjort ett inlägg och varnat dig – sen vet jag att två ev. fler personer har anmält dig för att du lägger din webbadress på bilder som du inte äger!

  Svar:
  Jag har sponsrade inlägg och dem får jag lägga min webbadress på då jag har privat kontakt med dessa företagare.
  Hertiginnan af Uppsala

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *