Skip to content
Veckomagasinet

Pressmeddelande Sluta Röka – på ett kul och annorlunda vis Niotext Sara Starkström

Jag ska få hem boken Sluta Röka – på ett kul och annorlunda vis. Sara Starkström arbetar som redaktör på bokförlaget Nicotext har hört av sig och är på väg att sända denna bok till mig.

Lite om författaren:

Bokförläggaren Carl-Johan Gadd tog sina första bloss redan vid nio års ålder och när han fyllde 28 gick hela tre paket åt för att stilla begäret. Idag har han varit helt rökfri sedan sju år och lever ett betydligt hälsosammare liv. Nu har han skrivit den här handboken för att hjälpa andra att sluta röka på ett nytänkande vis. Boken går ut på att distrahera dig från att återfalla i ditt beroende genom 200 utmaningar, så att den där sista cigaretten verkligen blir den allra sista.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *