Mina privata bilder på Abdullah Gül och kungen är publicerade i Rojalisten

Som ni alla minns så var Abdullah Gul och Kungen i Uppsala tillsammans med Turkiets första dam Hayrünnisan och Drottningen. Jag fick äran och följa detta samt tog bilder som nu är publicerade i senaste Rojalistföreningens tidning Rojalisten.
 
Eftersom prinsessan Lilian har avlidit så var den senaste numret nr 2 2013, prydd med hennes bild.
 
 
Nedan ser ni bild som är fotad av Pontus Lundahl från Scanpix
 
 
När Kungen, Drottningen, Hayrunnisan och Abdullah Gul var i Uppsala så tog jag privata bilder som jag sedan lät publiceras i tidningen rojalisten som är rojalistföreningens egen tidning. Jag fick hjälp av så många med detta uppdrag och är så tacksam mot allihopa.
 
 
 
 
 
Det händer mycket inom svenska kungahuset och de gånger jag får vara med så får jag inte skriva om det i förväg i bloggen, av säkerhetsskäl. Jag följer alla skriva och oskrivna lagar för att kunna leverera så bra arbete som möjligt.

Ett svar på ”Mina privata bilder på Abdullah Gül och kungen är publicerade i Rojalisten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *