Pizzaria Palermo sponsrade de nyblivna föräldrarna på festlig måltid

Det är en ljus kille med blont hår och vi vet ännu inte vilken ögonfärg han kommer att få. Han var så kramgod och jag var den första personen som fick träffa honom då jag levererade mat till dem från Palermo.

Ägarna av Pizzaria Palermo ville bjuda de nyblivna föräldrarna på maten.

Öppettider

mån-tors 11-02   fre 11-03   lör 12-03   sön 12-02

Restaurang Palermo i Uppsala AB   Sysslomansgatan 7   753 11 Uppsala

Tel: 018-13 18 20

Det var fullt överallt även på deras utomhus servering.

Det var sent efter jobbet kl 22.00 som jag anlände till BB med maten. Så fort jag inte hade hudkontakt med honom började han gråta. Jag hade hela tiden min kind mot hans kind för att han skulle känna av min närvaro. Jag föll pladask för hans värme och charm.

Vi diskuterade lite olika namn och när namnet är bestämt så lägger jag ut det vid ett senare tillfälle. Inga foton på honom vill jag lägga ut nu utan även detta får jag göra vid ett annat tillfälle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *