Skinrejuvination med IPL på Salong Dolce Vita

I dag fick jag en Askungenbehandling av Linda. Hon behandlade mig med laser. På hennes skrivbord såg jag att hon hade ordnat goodiebag till några av hennes stamkunder. Linda är mycket mån om sina kunder och brukar ordna överraskningar för dem.
Hon har med glitterpenna skrivit deras namn för hand och skickar även med prover på hudvård som hon säljer på Salongen.
Laserbehandlingen
Det finns 3 nivåer och på mig som har tämligen ljus hud använder nr 2. Rödhåriga använder nr 1 och de som har sydländsk hy får använda nr 3. Är man solbrun eller född mörk så går det inte att använda denna metod. Denna metod används främst för acne, fina linjer och för att strama till huden.
Jag fick sätta på mig skydd för ögonen eftersom det strålar till av ljus varje gång behandling sker.
Resultat
Jag fick genast resultat där huden stramade upp direkt och de grova porerna jag har pga av fet hy drog ihop sig. direkt. Jag har gjort denna behandling förut och visste i förväg att resultat skulle komma direkt.
Det är Linda själv som är modellen på bilden nedan. Behandlingen heter Skinrejuvination med IPL
Vill du jobba med skönhet, så tveka inte. Du har även möjligheter att starta eget om du går in under kategori “Starta Eget” på hemsidan. Bilden som är strax ovan denna text visar var ni ska klicka er fram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *