Prinsessan Madeleine gifter sig med Chris och borde ordna en auktion

Fredagen den 7 juni bjuder kungaparet in till en middag på Grand Hôtel för inbjudna gäster.

De kommer då hyra vinterträdgården på Grand.

Dagen efter står bröllopet och vigselakten inleds i Slottskyrkan på lördageftermiddagen, klockan 16.
Folk har klagat över att Kungen ska köpa massor av Volvo för att alla hans gäster ska färdas i dem. De säger att när han säljer dem kommer priset att sänkas och detta kostar då Kungafamiljen för mycket pengar. Jag tänkte då att de borde auktionera ut dessa Volvon som både är helt nya och att man sätter en bild i bilen på vem som har använt bilen strax innan. Alla bilar får då olika bilder eftersom gästerna som använder dem som kortege är olika. Det borde också ha betydelse att Kungen har varit ägare av bilen p.g.a. av sin yngsta dotters äktenskap. Har du tur får du en bil som en kung har fått anlänt i. Beroende på vem som har åkt borde budet på Volvon blir högre. Jag tror säkert många människor hade nappat på denna idé och budat för att få köpa en volvo som har använts på ett kungligt bröllop med kungliga bilister.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *