Viktiga saker jag måste göra i mån av tid

1) Tapetsera om flera rum.
2) Boka tid hos min tandläkare (detta ska göras så fort jag minns det på en vardag).
3) Ordna nya visitkort, men först måste jag få hem mitt certifikat där jag får tilltalas Lady. Jag har så många namn och vad jag vet så har kärt barn många namn.
 
Jag heter:
HKH Altun Anne Ayten Aygibi Ahla Hertiginnan af Uppland XV von Porat-Marangoz. Namnet Aygibi och Altun har inte registrerats, men jag har fått de namnet först av alla. Anne fick jag under skoltiden för att slippa heta Anton. Det var tydligen lättare att tilldela mig namnet Anne än att tala om att jag inte hette Anton utan Altun. Hur svårt kan det egentligen vara att stava mitt namn rätt? Detta fel pga av att mina förlädrar inte kunde uttala Ayten utan sa Ayton.
Jag älskar varenda ett av mina namn för alla beskriver de mig.
 
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *