Mitt möte med författaren Mia Törnblom MT ledarskap

Jag upplevde Mia Törnblom väldigt rolig och jordnära tjej med både fötterna på jorden.

Hon tog sig tid till att bry sig om alla som hade samlats kring henne. Jag hade tänkt spela in Mia Törnblom , men hon ville ta bild tillsammans. Det fanns nämligen en utbildad fotograf som ville hjälpa oss med bilderna.
Det märks så tydligt att Mia Törnblom  är en mycket god person. Mia Törnblom  utstrålar så mycket värme och styrka.
Jag är nog sämst på att ta bilder. Jag har övat på att redigera bilder och så här blev det.

Att få vara en del i organisationers och individers utveckling är det finaste jag kan tänka mig. Tack vare MT-metoden har detta varit en möjlighet för mig sedan 2001. Förenklat kan man säga att MT-metoden lär ut en kultur av ansvar, vinsterna med att verka i en kultur av ansvar är magiska både för individen och för företaget.

När vi på MT ledarskap pratar om personligt ledarskap (self-leadership) innefattar det: Motivation, trygghet, ansvar, reflektion, mod och kommunikation och jag är larvigt stolt över de briljanta metoderna vi har för det.

MT-metoden visar på ett enkelt sätt hur våra tankemönster och omedvetna reaktioner påverkar det vi gör och det vi uppnår – och framförallt hur vi kan förändra det. Det började med mig. I dag utgörs MT ledarskap av ett flertal ledarutvecklare som utbildar individer, grupper och organisationer med MT-metoden som grund.

1997 höll jag min första föreläsning om vikten av att ha en god självkänsla. Att föreläsa är bland det roligaste jag vet. För mig är det självklart att utveckling ska vara kul. Därför är både mina utbildningar och föreläsningar fyllda av skratt och många igenkännande aha-upplevelser.  2011 fick jag pris i Norge, ”Årets motivator” av Confex och 2012 blev jag utsedd till årets talare i Sverige av Talarforum. Nedan ser ni Mia Törnblom signera min bok. Visst är jag en duktig fotograf?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *